Here we go...

tisdag, november 15, 2011

Jag fick AWARD av Marie. Vad det egentligen innebär vet jag inte. Men jag tänkte att svara på några frågor är väl inte så svårt. So here we go. BTW Maries blogg måste ni kika in på.


1. Varför började du blogga?
Efter att jag och Nils varit gifta i 1,5 år bestämmde vi oss för att lämna Sverige för att jobba som volontärer i LA. Den bästa tiden i mitt liv. Eftersom jag tycker så illa om att skriva dagbok så kom vi på att vi kunde starta en blogg för att visa familj och vänner hur vi hade det
Bloggen blev det stället vi fick dela upplevelser och bilder. Jag älskar ju bilder.
Nu har vi varit hemma i 1 år och jag bloggar fortfarande. Det är roligt att blogga. Sen är det ett sätt för oss att visa familj vad som händer uppe i Uppsala.

2. Vilka bloggar följer du?
Många av dom jag har i min länklista följer jag. Jag glömmer så fort bort vilka bloggar jag gått in på och är jätte dålig på att uppdatera i min länklista. Det börjar med att jag går in på en blogg som leder till en annan blogg och så håller jag på. Mitt bloggläsande är inte så strukturerat.

3. Vilka favoritfärger har du?
Oj. Jag är inte så färgglad av mig. Jag gillar mintgrön, svart och silver. Jag gillar färgen som blir av rost. Jag älskar den gråa färgen som betong ger.  Jag tycker den mörka lila fägen som vi har på en tavla hemma. Svårt med andra ord.

4. Vilka favoritfilmer har du?
The Note Book. Ingen film får mig att gråta mer.
5. Vilket land drömmer du om att besöka?
Oj det är många.
Kina, Australien, Afrika, Indien, Chile, Peru. (rättelse. Afrika är inget land. Men alla länder i Afrika skulle behöva besökas. Nöjd Nils...=))

Skickar vidare till Eva Sofia Emelie

4 kommentarer:

 1. Vilket land drömmer du om att besöka? - Afrika..
  Vad har "landet" Afrika för flagga?? ;)

  SvaraRadera
 2. äh nu är du lite väl bezzerwizzer!!

  SvaraRadera
 3. Ha ha - ja det är lite oklart vad de där awardsen är. Men låt säga så här... ... ett bra tidsfördriv :)

  SvaraRadera
 4. Marieehk: Ett väldigt trevligt sådant måste jag säga=)

  SvaraRadera

b o s t r o m s All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger