Om hatet från scenen....

onsdag, november 23, 2011

"Det går att bli rik på sitt hat. Det går att turnera runtom i hela landet med ingenting annat än slagkraftig elakhet. Människor betalar dyra pengar för allt detta.
Jag borde i rättvisans namn få en tusenlapp för varenda kväll som någon stått på en scen och slungat sina förbannelser över mig och min familj.
Men att göra sig rolig på andras bekostnad är ingen stor konst. Det är billigt, slappt och vulgärt. Att stå på en scen och skrika "Fy fan vad jag hatar Marcus Birro" är egentligen ingenting annat än ett bevis på usel yrkesskicklighet.
Man får allt vara ordentligt lat, för att inte tala om ha usel fantasi, för att år efter år bara verbalt veva mot människor man aldrig har träffat. Det krävs inte mycket stake för att halvpackad vingla upp och vara oförskämd mot människor i en timma."


Marcus Birro skriver det så bra! Det är billigt, slappt och vulgärt att ha det roligt på andras bekostnad. För att inte tala om nedvärderande. Roligt, nej bara tragiskt! Man använder ordet hatar mer än ordet älskar. Man sänker hellre än höjer. Man sparkar hellre än att hjälpa någon upp. Det måste ju förändras!!


Marcus artikel hittar du Här

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

b o s t r o m s All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger