En gran med barns önskningar...

måndag, december 05, 2011

Julklappar är roligt att ge och att få. Men att vi lägger ca 49 miljarder per år på presenter är lite läskigt. Jag och Nils har egentligen allt vi behöver. Men ändå så önskar man sig mer. Ibland blir man lite skrämd av hur materialistisk man är.

På Hillsong i Stockholm kom dom på en jätte bra ide. Dom hängde upp små fina kort i en gran i foajen till Nallen. På varje kort stod ett barns namn, ålder och vad dom önskar sig. Den 18 dec har Hillsong en insamling av dessa  leksaker. Sedan kommer dessa delas ut föräldrar som inte har råd att köpa några julklappar. Paketen ska vara oinslagna så att föräldrarna själva kan slå in och ge dessa till sina barn. Dom kommer bli barnets hjälte. Tänk vad det gör med en förälder som kanske i flera år inte ha kunnat ge sitt barn en julklapp.
En helt underbar ide!
En julklapp för dessa barn är otroligt viktigt. Viktigare än vad det någonsin kommer bli för mig och Nils.
Så ge en julklapp till någon med behov. Cancerfonden, köp ett gossdjur på IKEA och skänk 10 kr UNICEF och Rädda barnen. Eller varför inte köpa en docka eller en grävmaskin i plast och lämna det till Hillsong. Alla kan vi göra något!!


1 kommentarer:

b o s t r o m s All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger