Nu när det är mer verkligt...

onsdag, november 21, 2012

Denna veckan har varit hektisk. Jag har börjat på ett nytt jobb och jag trivs redan så otroligt bra med alla fina kollegor. Jag jobbar precis brevid NK. Nu vid juletider så kommer nog bli svårt att gå förbi utan att shoppa något. NK har ju så fina saker.
Igår vad vi på ultraljud och fick se en livlig liten krabat rulla runt i magen. Den gjorde kullerbyttor och sparkade under hela undersökningen. Det var en sjukt häftig upplevelse. Och till min lättnad så såg allt väldigt bra ut. Det är helt otroligt vad mycket man kan se under ett ultraljud. Hjärtat och dess klaffar. Tårna och fingrarna. Otroligt häftigt.
Nu när man har fått sett barnet så känns allt så mycket mer verkligt. Det är nu man kan börja planera större inköp mm.
Nästa inköp är en säng. Det är svårt med tanke på vårt sovrum. Vi kommer behöva köpa en ovalformad för att passa in i hörnet vid min sida av sängen.
Jag har hittat en som är så otroligt fin. Det är en spjälsäng från Sebra, Kili. En utdragbar säng som man kan ha från 0- års ålder till 7-års ålder. Det som svider är att den kostar ca 6000 kr. Men då kommer man inte behöva köpa en ny säng förrän barnet är ca 7 år gammal.
Vad tycker ni, visst är den fin?bilder lånade från internet

10 kommentarer:

 1. Stort GRATTIS till er! Den där sängen är helt underbar, vet en arbetarkommuns som har den, hon är jättenöjd! Lycka till med allt!!! / Johanna B

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Johanna =) Sängen ser helt underbar ut. Har inte sett den i verkligheten men jag vill så gärna köpa den=)

   Radera
 2. Jättefin säng! Så spännande allt måste vara..kan inte låta bli att känna lite avund ;) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är jätte spännande, samtidigt som det är lite läskigt. Man kan ju inte föreställa sig hur det kommer bli men det kommer bli underbart=)
   Kraaam

   Radera
 3. Ja, den är JÄTTEFIN!!
  Tänk bara på att den kanske blir för smal då barnet växer. Det är lätt att luras. Jag hittade en begagnad supersöt som jag trodde att min dotter kunde ha tills hon blev äldre, men den var bred som en spjälsäng och hon slog i kanterna hela tiden. Behövde en bredare säng.
  Men jag var också sugen på den sängen. Go for it, men var som sagt var beredd på att byta säng tidigare. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra tips=) det ska ja tänka på. Ska nog kolla upp måtten lite mer också=)
   sen får man hoppas att hon inte växer så mycket på bredden =)
   Dom är ju rätt lätta att sälja vidare också. Så det kan man ju göra om den inte passar..=)

   Kram

   Radera
 4. Nummer två och tre och fyra kan ju också använda den ;)

  Grattis till magen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. precis=)Tusen tack Sara =)

   Radera
 5. Det är en superfin säng! Kanske går den att hitta begagnat? Eller så får ni slå ut kostnaden på sju år, så svider det kanske mindre :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja har letat som en tok efter en begagnad men det är svårt. Dom går åt fort...=) Men det är som du säger. Slå ut det på 7 år så svider det lite mindre=)

   Radera

b o s t r o m s All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger