Magen växer och kläderna krymper..

torsdag, december 13, 2012

Varje morgon blir det en ny spännande upptäckt. Tröjan jag fick ner över magen förra veckan går nu bara över halva magen. Men i all shopping till jul så har nya mammakläderna hamnat lite på hyllan och det gör mig inte så mycket.
Tur att modet har varit lite större blusar och toppar. Det har räddat mig.
Gårdagens kläder: Mammabyxor från HM, blus från Monki och kofta från Hm.
4 kommentarer:

 1. Måste vara härligt att kunna se förändringarna så tydligt! Att shoppa massor av mammakläder har jag alltid tyckt verkar lite onödigt, självklart behöver man ha kläder att ha på sig, men inte kan man förväntas ha samma variation när magen växer dag för dag?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ja har inte köpt så mycket mammakläder. Mest strumpbyxor och två par jeans eller något. Det är så kallt nu med leggings så det har blivit mycket byxor och då är det skönt med en mudd...=)

   Radera
 2. Mysigt!
  Man klarar sig ett bra tag med vanliga kläder. Mot slutet var det dock en omöjlighet för mig, men man behöver ju inte så mycket kläder. Det är ju för så kort tid.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så känner jag också. Så kort tid. Jag har investerat i sådant som jag verkligen behöver. Som leggings och några par byxor då det är sååå kallt nu..=)

   Radera

b o s t r o m s All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger