lite snicksnack

måndag, mars 18, 2013

Det är väldigt lite action på denna blogg för tillfället. Dels för att jag fortfarande jobbar 100% och är så trött när jag kommer hem att jag inte prioriterat bloggen. Sen händer det väldigt lite just nu. Dagarna går fort och jag sover bort de flesta timmarna. Jag är inget vidare sällskap för Nils stackarn. Om jag inte somnat i soffan så sitter jag och pustar och suckar. Så trevlig är jag. Men denna veckan är den sista långveckan för mig att jobba. Sen kommer påsk och så går jag på mammaledighet ca 3 veckor innan planerat nedfall. Som jag längtar till denna ledighet. Inga krav på att hinna med tåget som går kl sju utan jag kan fortsätta sova och ta igen sömnen jag inte får på natten.

I onsdags kom svärföräldrarna på besök. Vi har hunnit med mycket under de 5 dagar de var hos oss.
Lilla A har fått en Garderob med inredning från Elfa. Deras garderobssystem är så otroligt bra. Vi köpte hyllplan, lådor och hängare. Så nu hänger hennes små kläder i hennes lilla garderob.
Vi hann även med ett besök på bergianska. En inomhusträdgård med fina växter och blommor. Sen åt vi lunch på deras mysiga Orangeri. En kort visit på Naturhistoriska och cosmonova. Jag har inte varit där på flera år. Jag får visa lite bilder när vi matat in dem i dator.
Igår köpte vi en liten body i storlek 50 som vi kan ha med oss till sjukhuset. Vi insåg att vi inte hade en enda body i storlek 50. Hon kanske är en bjässe på 5 kg, vem vet. Då passar nog inte storlek 50 men vi får se. Lika bra att gardera sig.

Jag gick in i vecka 35 i fredags. Vikten står stilla men magen växer. Den är stor och jag kan inte längre knäppa min dunjacka. Jag hoppas solen och värmen som var i helgen håller i sig. En nya jacka när det är så här lite tid kvar är inte intressant. Det är sån tur att jag har en syster som nyligen varit gravid. Jag får låna av henne.
Här har vi magen i vecka. 35.

4 kommentarer:

 1. Åhh! Mammaledigheten precis innan bebisen kommer var såå efterlängtad. Jag hade iofs kopplat bort jobbet långt innan jag gick därifrån. Hade så svårt att koncentrera mig på annat än surfa på bebissidor och Blocket :) Typ.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja längtar så. Nu är det bara 6 dagar kvar. Det är inget =)
   Ja kan säga att mina tankar är inte på jobbet. Det är mycket annat som stjäl ens uppmärksamhet. Tänk att du snart ska få en till=)

   Radera
 2. Hjälp vad duktig du är Rebecca! Kan tänka att det måste va skönt att snart få mammaledigt.
  Fin mage har du iallafall. Och klänning :) /Ester

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fina du=) Ska bli så skönt med ledighet. Vila upp sig lite.
   kraam

   Radera

b o s t r o m s All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger