1 vecka kvar

fredag, april 19, 2013

Idag är det en vecka till beräknat barnafödande. Hur skulle jag beskriva känslan jag känner just nu. Hm, jag är vettskrämd och otroligt lycklig. Kan man känna två så olika känslor? Ja tydligen. Just nu kan jag inte sitta still i samma position i mer än 5 min. Jag har aldrig känt av min rygg så mycket som nu. Magen blir några gånger per dag hård som en fotboll. Har sömntimmarna varit få så är de nu ännu färre. Mardrömmarna knasigare. Jag och Nils har fått för oss att hon kommer nästa vecka. Typ på tisdag eller onsdag. Vi får se. Antingen nästa vecka eller om tre veckor.
Tips till en gravid i sista veckan. Lite läppstift gör susen för att man ska känna sig lite piggare och fräschare. Det piggar upp min fredagkväll.

6 kommentarer:

 1. Lite lättstift piggar alltid upp!

  Det låter som att den här sista veckan är något att bara ta sig igenom, helt enkelt. Hoppas att du får vila och samla krafter. Med mycket läppstift och kanske en bra tv-serie eller två går det kanske lättare? :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja har sett alla serier så nu måste jag hitta någon ny serie. Men det är som du säger, man får bara ta sig igenom det. Men jag försöker samtidigt njuta av den här tiden innan. =)

   Radera
 2. Spännande väntan för er. Stort lycka till!:)

  /Linda

  SvaraRadera
 3. Vad spännande nu när bebisen kommer när som helst! All lycka:)

  SvaraRadera

b o s t r o m s All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger