Olivträdet...

söndag, maj 05, 2013

Idag har vi köpt blomjord och en ny kruka till olivträdet som vi köpte för någon månad sedan.
Att hitta en snygga och passande kruka var svårt. Till slut hittade vi denna handgjorda kruka i betongmaterial på utomhusavdelningen på Plantagen. För 99 riksdaler.
Så nu har jag planterat om trädet och vi hoppas på att trädet växer till sig och överlever. Ingen av oss har gröna fingrar.7 kommentarer:

 1. Åh oliv träd är så fina! Jag vågar inte köpa för jag vet redan nu att jag kommer ta död på det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo men gör det, jag dödar också alla växer jag köper men denna är rätt så lätt att sköta =) Skulle passa utmärkt hemma i ert fina hem=)

   Radera
 2. Åh, det ser ut att må bra. Hur fint som helst! Till skillnad från mitt.... Det har liksom sovit i vinter (sägs ju att de ska vila) men är inte helt med på att växa och bli fint igen. Trist!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh va trist. Kanske får köpa en ny?=) Ikea har billiga =)

   Radera
 3. Grymt kap!! Låter som man måste ta sig till Plantagen! :) Det är så fint med olivträd! Vi köpte också ett nyligen och än så länge lever det! Jag borde läsa på hur man tar hand om det! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nils har läst på om hur man klipper och fixar med trädet. Det är lite av hans hobby=) Man ska tydligen göra det innan sommaren. Ingen aning om varför men det är vad han säger, min man=)

   Radera
 4. Sv: Japp här i Malmö blomstrar körsbärsblommorna för fullt :)

  SvaraRadera

b o s t r o m s All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger