ånger...

lördag, augusti 10, 2013

Jag har berättat om marknaden på Vaksala torg. Den är inte riktigt det den var en gång i tiden men den är helt okej. Min syster påminde mig idag om hur vi stod på Vaksala torg som barn och sålde kläder och prylar. Och om hur bordsgrannen slet i våra grejer innan vi ens hade hunnit plocka upp. Hon köpte upp det mesta för en liten summa, för pruta kunde hon. Sedan sålde hon våra grejerna betydligt dyrare. Där stod vi som två små fån.
Idag är sakerna på Vaksala torg dyrare. Nu när Loppis är det nya svarta så är det svårt att göra de där riktigt bra kapen som man kunde förr.
Jag grämer mig över att jag var dumsnål förra helgen. Hittade denna underbara barnstolen. Min farmor hade en likadan hemma hos sig till oss kusiner. Min mor har nu tagit över den och har den hemma hos sig för när barnbarnen kommer på besök.
Så när jag hittade denna på Vaksala så blev jag glad, men jag tyckte prislappen var lite väl. 350 kr ville de ha för den och det fanns en spricka. Så jag var dumsnål. Gick därifrån och sitter här och ångrar mig.

Visst var den fin!!


2 kommentarer:

  1. Usch, den känslan är inte rolig:( Vi får hoppas du hittar någon mer någon annanstans som du kan slå till på, för den var verkligen jättefin:)

    Ha en fin dag! /Linda

    SvaraRadera

b o s t r o m s All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger