Måndagens dravels

måndag, september 16, 2013

Måndag igen. Dagarna går så fort. Nils har åkt hemifrån för att skriva och jag ska börja pyssla lite med beställningar. Idag är sista dagen man kan köpa en barnvagnsmobil för premiärpriset 299kr.
Imorgon kommer de kosta 399kr. Släng iväg ett mail om du är intresserad. Perfekt Som present till någon som ska få barn. 

Helgen hos bostroms har varit lugn. Nils har suttit och skrivit och jag har umgåtts med grannen, även kallad syster. I lördags var det sommarvärme här i Uppsala och vi spenderade några timmar i Stadsparken. 
Vi köpte en Giraff till Lo som hon älskar. Hon tuggar på den frenetiskt. Den är riktigt bra den där giraffen. Lätt att hantera, lätt att stoppa i munnen och lätt att tugga på. Man kan riktigt se att Lo gillar den.
Hon har bara på några dagar fått jätte bra grepp också.
Speciellt bra greppar hon långt hår, mitt alltså. Och hon ser så glad ut när hon fått tag på håret medan jag sitter och ojar mig över smärtan, håröm som jag är. Men jag låter henne hållas, kärleksfull mamma som jag är. Inte konstigt att jag känner mig tunnhårig igen.
Nej, pyssla var det jag skulle göra. Bästa att passa på medan barnet sover. 

Lo

2 kommentarer:

b o s t r o m s All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger