Detta underbara skåp

söndag, november 17, 2013

Vi besökte några fina vänner häromdagen. De har totalrenoverat en lägenhet i stan. Alltså vilken lägenhet. De har verkligen lyckats. Och vilken grym känsla för detaljer de har.
Jag är själv väldigt försiktig när det kommer till färger. Jag har svårt att avgöra om två starka färger passar ihop eller ej. Jag får liksom inte ihop det. Därför kör jag  neutrala färger med små enstaka färgdetaljer.
Jag blev iallafall så oerhört inspirerad av deras hem. Jag hoppas att någon tidning får nys om deras hem och gör ett reportage om det, så snyggt.
En sak som jag hittade i deras hem och som jag har velat köpa in ett tag nu är detta underbara skåp från Ikea:


Jag får ju lite smått panik när jag inser att jag inte får plats med det här hemma men också när jag inser att det kommer ta slut innan jag har skaffat större lägenhet. Jag tror redan det beiga skåpet är slut. Vad ska man göra. Köpa det för framtiden eller hoppas på att man hittar det på loppis eller blocket i framtiden?

4 kommentarer:

 1. Jag hade köpt skåpet, dubbelkollat att allt är helt och att allt finns med och sen ställa undan det så bra det bara går. Är skåpet så poppis på Ikea så att det redan håller på att ta slut så kommer det nog ta ett tag innan man hittar det på Blocket. Köp kvinna köööp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaa jag måste nog köpa faktiskt

   Radera
 2. Helt otroligt snyggt! Vi kan ju inte ha det. Får inte plats, men blev ju tvungen att tipsa sonen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det. Han kommer nog älska det

   Radera

b o s t r o m s All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger