Last day at Work...

fredag, april 05, 2013Idag jobbar jag min sista dag. Som jag längtat till denna dagen. Idag går jag in i vecka 38 och tydligen kan Lilla A komma nu närsomhelst. Jag ser gärna att hon kanske väntar lite med att dyka upp så att jag kan få vila upp mig lite. Har varit så otroligt trött nu under den sista perioden. Känner mig också som en flodhäst och skulle helst av allt gå runt i myskläder hela dagarna.
 Beräknad dag är den 26 April och idag är det 3 veckor tills dess.
Vi har nog allt under kontroll trots allt. Sängen är bäddad, barnstolen är hämtad. Barnvagnen ska vi åka och hämta, den står bara och väntar på oss. Vi har gjort om vår städskrubb till en garderob där Lilla A:s klänningar och kläder hänger så sött och väntar. Vi har dock inte packat klart den där väskan som ska med till förlossningen. Jag har slängt ner lite kläder i storlek 50 och 56, två par tofflor och läppsyl. Det får bli lite mer seriös packning nu när jag är ledig.
De här sista veckorna har jag tänkt ta det lugnt, vila mitt på dagen, umgås med vänner som är hemma med sin barn. Ta en fika i solen och mysa med Lilla C. Kanske hinner jag pyssla lite. Först på pyssellistan ligger Lilla A:s mobil till vagnen. Min mamma är så duktig på att virka. Hon har virkat små bolla och djur som ska hängas upp i vagnen. Det borde jag hinna med. Om energin finns och förutsatt att hon inte kommer imorgon. Vi har inte hunnit ta så många gravidbilder och det gör mig inget. Är ingen fotogenisk person som tycker om att stå framför kameran. Står hellre bakom den. Men några kort tog vi för några veckor sedan.
foto:nils boström

9 kommentarer:

 1. Grattis till sista dagen! Ska vi hänga nån dag nu?

  Kram och pussa fina magen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack=) Så kul att du kom igår. Ett besök i er fina lägenhet är ett måste.

   Kraaam fina du

   Radera
 2. Åh vad spännande! Snart är det dags alltså :)
  Fin du är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. sjukt spännande. Jag som gillar att ha kontroll måste bara släpp att jag inte kan planera när hon ska komma. Det är svårt men sååå nyttigt.
   Tack fina du=)

   Radera
 3. Så skönt och SÅ roligt! #lookingforward
  /Clara N

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för fina visiten igår=)

   Radera
 4. Nu är det snart dags alltså... så spännande! Hoppas du får tid och möjlighet att vila upp dig innan förlossningen. All lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har vilat idag. Känns nästan lite konstigt att få sova mitt på dagen=) länge sedan sist man unna sig det. Men så välbehövligt.
   Taaack!!

   Radera
 5. Fin outfit! stort lycka till! :)

  SvaraRadera

b o s t r o m s All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger