Denna sketna blandaren

fredag, januari 13, 2012

Om två veckor börjar vår renovering på toaletten. Hela hallen är occuperad med kakel, duschväggar mm. Och det kommer blir rörigare. Med början om två veckor så blir det mycket spring till Lunells. Låna duschen och gå på toa. Skulle det krisa så har vi faktiskt en dusch och en toalett nere i källaren. Men vem vill åka ner dit mitt i natten? Det är mörkt och läskigt där nere. Och med tanke på alla inbrott vi har haft så kanske inte det som en så bra ide.
Nu så letar vi en blandare till tvättstället. Jag är så trött på att fatta mer beslut. Färg, stil, material. Jag vill bara ha ett nytt badrum.
Blandare till tvättstället är dyrt. Mycket dyrare än jag trodde. Vill man ha ett tvättlås i krom så kostar det några tusen extra. Nils hittade en blandare han vill ha men den kostar 9000 kr med tvättlås, bottenventil och blandare i krom. Är inte det onödigt dyrt!???
Här är några blandare vi  kollar på. Vi har så svårt att bestämma oss


1 kommentarer:

  1. Hello! Av egen erfarenhet så kan jag säga att den översta (där vattnet rinner i en skåra) inte är bra. Zeina (som jobbade på 3480) har en sådan och när vi hade teammiddag hemma hos henne så hade alla som besökt toaletten en fin vattenfläck på kläderna sen! :-) Sätter man på kranen "normalt" så blir man alltså nedsprutad! Har man ett större handfat så kanske det inte blir så.
    Förstår att ni har svårt att välja, alla modeller var toksnygga!
    Ha det gött! /Helena från jobbet

    SvaraRadera

b o s t r o m s All rights reserved © Blog Milk - Powered by Blogger